top of page
Image11_002.jpg
КОМПЛЕКС ОТ АПАРТАМЕНТИ 
В ЛЮЛИН 5

Комплекс ∞ View  разположен в Люлин 5 на бул. Петър Дертлиев и ул. 501 – ва. Четирите сгради от комплекса ще бъдат изградени върху парцел от 9563 кв.м  с общо РЗП от 15 043 кв.м. състоящи се от 140 апартамента, 60 гаражни клетки в сутерен, 16 гаража на партерно ниво, 84 броя открити паркоместа и 36 склада. Комплекса ще разполага с над 3800 кв.м. зелени площи, детска площадка и места за отдих в околоблоковото пространство.  В близост са разположение автобусни, трамвайни спирки, метростанция Люлин се намира на 1,5 км, детски градини, училища, супермаркети lidl, Billa, T-Market, Фантастико и здравни заведения.

Облика на комплекса е съобразено с строящите се сгради непосредствено в околните имоти, както и с преобладаващите съвременни тенденции при новопостроените сгради в тази част на града. В образа на сградата е търсен атрактивен и раздвижен силует, не само към

прилежащите улици, но и към вътрешността на имота. Всички довършителни работи са с висококачествени материали както следва: външните стени и стените между отделните апартаменти са тухлени, с дебелина 25 см на марката WIENERBERGER Porotherm, модел 25 N+F Light. Вътрешните преградни зидове са тухлени, с дебелина 12 см. Топлоизолацията на сградата се изпълнява с 10 см EPS за всички ограждащи надземни стени. Всички лепила, мазилки и замазки са на марката RÖFIX и BAUMIT. За фасадните са използвани: висококачествени полимерни и  силиконови външни мазилки на марката MAPEI и алуминиеви композитни панел. Парапетите на балконите и покривните тераси са стъклени.

Дограмите са с френските прозорци ,петкамерни с PVC-профил и двоен стъклопакет и КА стъкло.

ВИЗУАЛИЗАЦИЯ НА КОМПЛЕКСА

За повече информация посетете сайта на проекта.

bottom of page